Escoltar

Dos professors de la UIB entre els més influents del món

Els doctors Hipólito Medrano i Jaume Flexas, del grup de recerca en Biologia de les Plantes en Condicions Mediterrànies, es troben entre els poc més de tres mil investigadors més citats del món segons el rànquing Highly Cited Researchers  

Els doctors Hipólito Medrano i Jaume Flexas, del Departament de Biologia i del grup de recerca en Biologia de les Plantes en Condicions Mediterrànies de la Universitat de les Illes Balears, es troben entre els 66 investigadors espanyols més influents del món, segons recull el prestigiós rànquing Highly Cited Researchers, de Thomson Reuters. Els dos professors de la UIB es troben també entres els cinc investigadors espanyols de l'àrea de les ciències dels animals i les plantes que són presents en aquest rànquing.

El rànquing Highly Cited Researchers agrupa els investigadors més influents de tot el món, les publicacions dels quals es troben entre les més citades en els respectius camps de coneixement. Així, aquest reconeixement científic es reserva a investigadors amb un gran nombre de publicacions incloses en l’1 per cent de les publicacions més citades, segons l’àmbit de coneixement i l’any. Dels més de tres mil investigadors més influents d'arreu del món, 66 són de l’Estat espanyol.

El doctor Hipólito Medrano és catedràtic de Fisiologia Vegetal del Departament de Biologia de la UIB. També és l'investigador principal del grup de recerca en Biologia de les Plantes en Condicions Mediterrànies i director de l’Institut de Recerca Agroambiental i d’Economia de l’Aigua (INAGEA).

El doctor Jaume Flexas, que apareix en aquest rànquing per tercer any consecutiu, és professor titular de Fisiologia Vegetal del Departament de Biologia de la UIB. També és membre del grup de recerca en Biologia de les Plantes en Condicions Mediterrànies.  

Data de publicació: 22/12/2016