Escoltar

Dos alumnes de la UIB participen en la tercera edició del Cerebration, un encontre universitari de joves talents

B. Cèlia Rosselló és a una passa de ser diplomada en Mestre, especialitat de Llengua Estrangera, i Juan Robles ja és llicenciat en Química

Dos alumnes de la Universitat de les Illes Balears, B. Cèlia Rosselló i Juan Robles, han viatjat a la Comunitat Valenciana per participar en la III Trobada Universitària de Joves Talents, Cerebration, que organitza anualment la Universitat CEU Cardenal Herrera de València, i en la qual participen els 100 joves estudiants de batxillerat, cicles formatius de grau superior i universitaris amb més talent.

El Cerebration és una reunió d’estudiants que acull des de fa tres anys aquesta universitat valenciana amb l’objectiu d’oferir als joves una plataforma de reflexió i diàleg. Durant tres dies, els 100 alumnes que participen en el Cerebration assisteixen a conferències i participen en grups de discussió entorn d’un tema de debat prèviament fixat. En aquest cas, el tema ha estat Interculturalitat: mites i reptes.

B. Cèlia Rosselló ha cursat enguany el tercer curs de la diplomatura de Mestre, especialitat de Llengua Estrangera, i ha col·laborat en un projecte de recerca amb les professores Maria Juan i Lucrecia Rallo per conèixer l’impacte que tenen els projectes d’immersió lingüística en els centres d’educació secundària de les Illes Balears que fan assignatures en llengua anglesa. La seva intenció és seguir ampliant coneixements a la UIB cursant estudis de postgrau i incorporar-se al món laboral com a professora d’anglès.

Juan Robles ja és llicenciat en Química, especialitat Biomedicosanitària, i de la mateixa manera que la seva companya, ha col·laborat aquest curs en projectes de recerca. En el seu cas, ha col·laborat amb el Grup de Recerca en Química Supramolecular (SUPRAMOL), amb el professor Jeroni Morey, per investigar amb nanopartícules d’or i la possible aplicació en teràpies contra el càncer. A Juan li agradaria treballar en un hospital i compaginar la feina amb tasques de recerca.

Documents relacionats

Data de publicació: 04/08/2010