Escoltar

Dia de la Bioquímica a la UIB per donar a conèixer les sortides professionals d'aquests estudis

Dia: dimecres, 22 de desembre de 2010
Hora: a partir de les 9.30 hores
Lloc: aula 1 i vestíbul de l’edifici Mateu Orfila i Rotger,
campus universitari, Palma

El Departament de Biologia Fonamental i Ciències de la Salut i la Facultat de Ciències de la UIB organitzen el Dia de la Bioquímica, amb l’objectiu de donar a conèixer a la comunitat universitària i el públic en general les sortides professionals que tenen a l’abast els estudiants de Bioquímica. Presentaran l’activitat el doctor Antoni Miralles, degà de la Facultat de Ciències; la doctora Pilar Roca, directora del Departament de Biologia Fonamental i Ciències de la Salut; i el doctor Francisco Garcia Palmer, cap d’estudis de Bioquímica.

S’han programat diverses activitats en el marc del Dia de la Bioquímica, com un campionat de preguntes, el BqTrivial, o un concurs de passaparaules, el BqRosco. A l’hora de dinar, s’ha programat una pamboliada a l’entrada de l’edifici Mateu Orfila i Rotger i, acte seguit, els alumnes de primer curs del grau de Bioquímica presentaran les sortides professionals d’aquests estudis i els cartells que han elaborat amb motiu d’aquesta diada.

A l’hora de berenar, el doctor Francisco Garcia Palmer, professor de l’àrea de Bioquímica i Biologia Molecular i membre del Grup de Recerca Metabolisme Energètic i Nutrició (GMEIN) de la UIB, dirigirà un tast científic de xocolata en què ensenyarà als assistents les propietats nutricionals d’aquest aliment i a distingir-ne les característiques amb els sentits.

Per concloure el Dia de la Bioquímica el senyor Jaume Balaguer, director de l’IES Calvià, impartirà la conferència «L’ensenyament a secundària: una perspectiva professional per als bioquímics».

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 22/12/2010

Data de publicació: 21/12/2010