Escoltar

Desafiant les iniquitats en salut: una crida a l'acció

El 6è Congrés Internacional In Sickness and In Health es farà a la UIB els dies 10, 11 i 12 de juny 

Inauguració
Dia: dimecres, 10 de juny de 2015
Hora: 10 hores
Lloc: sala d’actes de l’edifici Gaspar M. de Jovellanos, campus universitari, Palma  

Tindrà lloc la inauguració del 6è Congrés Internacional In Sickness and In Health, que es farà els dies 10, 11 i 12 de juny a la Universitat de les Illes Balears, organitzat pel Grup d’Investigació Crítica en Salut (GICS). Hi intervindran el vicerector de Campus, Cooperació i Universitat Saludable, doctor Antoni Aguiló; el degà de la Facultat d’Infermeria i Fisioteràpia, doctor Joan de Pedro; el director del Departament d’Infermeria i Fisioteràpia, doctor Miquel Bennasar; i la presidenta del congrés, doctora Conxa Zaforteza. 

El congrés és un fòrum internacional que fa possible que investigadors i professionals de la salut de diverses disciplines i àrees de treball puguin debatre i analitzar aspectes relacionats amb la salut des d’una perspectiva crítica. Concretament, la sisena edició se centra en l’anàlisi de les formes consolidades de les inequitats en salut i les vies i estratègies d’acció per afrontar-les.

Taller

De manera prèvia al congrés, els dies 8 i 9 de juny es farà a la UIB el taller formatiu «Articulating your Methods to Reveal the Quality of your Reserach», en el qual reconeguts investigadors guiaran els participants en la millora de les seves habilitats a l’hora d’articular la qualitat de les metodologies utilitzades en la seva recerca.   

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 10/06/2015

Data de publicació: 04/06/2015