Escoltar

Convocatòria d'ajuts per organitzar estades formatives que tinguin lloc a la UIB amb treballadors/es de països del sud global

Hi poden optar tant membres del PAS com del PDI 

En el marc de l’acord de col·laboració en matèria de cooperació universitària al desenvolupament entre la Universitat de les Illes Balears i el Govern de les Illes Balears, l’Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat (OCDS) de la UIB obri la convocatòria d’ajuts de mobilitat en cooperació al desenvolupament per fer estades formatives i/o de recerca a la UIB per a personal docent i investigador, personal d’administració i serveis o altres tipus de personal, tant d’universitats i institucions públiques com d’entitats o d’organitzacions públiques de països del sud global.

D’aquesta manera, s’ofereix la possibilitat que professionals i investigadors/es de països del sud puguin venir a la UIB a complementar la seva formació o a col·laborar en projectes de recerca.

Aquestes estades es plantegen amb els objectius següents:

  • Afavorir l’enfortiment dels sistemes universitaris, institucions i entitats públiques de països del sud global i de la UIB a través de la tasca i l’aprenentatge conjunt de les persones implicades en el programa.
  • Promoure una formació enfocada envers l’Agenda 2030 per al desenvolupament sostenible com a guia per a la transformació de les polítiques públiques.
  • Fomentar el diàleg intercultural acostant els valors i les formes de vida de cada cultura.

Es pot presentar la sol·licitud en dos terminis: del 12 d’abril al 20 de maig de 2019 o del 13 de gener al 13 de febrer de 2020. Trobareu més informació al web de l’OCDS. 

Data de publicació: 30/04/2019