Escoltar

Conveni per a la realització del Màster en Dret Sanitari

L’acord el signarà la UIB amb els col·legis oficials d’Advocats, Metges, Psicologia i Infermeria 

Dia: dimarts, 19 de juliol de 2016
Hora: 10 hores
Lloc: Son Lledó, campus universitari, Palma 

Signatura d’un conveni de col·laboració amb el Col·legi Oficial d’Advocats, el Col·legi Oficial de Metges, el Col·legi Oficial de Psicologia i el Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears, per a la posada en marxa de la tercera edició del curs de postgrau Màster en Dret Sanitari, títol propi de la UIB (60 ECTS), dirigit pels doctors Cristina Gil Membrado i José María Gámez Martínez, professors de la UIB.

L’objecte d’aquest acord és la formació de professionals dels àmbits sanitari, jurídic i de gestió sanitària, i dotar‐los dels coneixements necessaris perquè puguin exercir les tasques d'acord amb els estàndards exigits. El postgrau Màster en Dret Sanitari consisteix en una formació actualitzada i integral centrada en les competències necessàries en la formació dels professionals als quals va dirigit el postgrau. El curs ofereix un temari teòric i pràctic.

És la tercera edició d’aquest estudi propi (les primeres varen ser els cursos 2012-13 i 2014-15). Amb la signatura d’aquest acord, el col·lectiu de metges, advocats, psicòlegs i infermers col·legiats tindran un descompte de 275 euros respecte al preu general de matrícula.

El conveni el signaran el senyor Antoni Bennàsar, del Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears; el senyor Martí Aleñar, del Col·legi Oficial d’Advocats de les Illes Balears; el senyor Javier Torres, del Col·legi Oficial de Psicologia de les Illes Balears; la senyora Rosa M. Hernández, del Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears; i el doctor Llorenç Huguet, Rector de la Universitat de les Illes Balears. 

Data de l'esdeveniment: 19/07/2016

Data de publicació: 18/07/2016