Escoltar

Conferència i presentació del llibre del professor José M. Gay de Liébana: "Espanya s'escriu amb e d'endeutament. Radiografia d'un país abocat a l'abisme"

Dia: dijous, 13 de desembre de 2012
Hora: 16.30 hores
Lloc: sala d’actes de l’edifici G. M. de Jovellanos, i
per videoconferència amb les seus de Menorca i d’Eivissa i Formentera 

La Facultat d'Economia i Empresa de la UIB, juntament amb l'Associació Professional de Tècnics Tributaris de Catalunya i Balears (APTTCB), ha organitzat la conferència: Espanya s'escriu amb e d'endeutament. Radiografia d'un país abocat a l'abisme, que impartirà el professor de la Universitat de Barcelona José M. Gay de Liébana.

La presentació serà a càrrec de la senyora Pilar Arxé i Fonalleras, presidenta de l'Associació Professional de Tècnics Tributaris de Catalunya i Balears i de la Federació Espanyola d’Associacions Professionals de Tècnics Tributaris i Assessors Fiscals.

Gay de Liébana parlarà de les claus de la crisi econòmica. És professor del Departament de Comptabilitat de la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona; doctor en Economia Financera i Comptabilitat, en Administració d’Empreses i en Dret. Censor del Jurat de Comptes i membre d’honor de l’Associació Professional de Tècnics Tributaris de Catalunya i Balears.

Presentació del llibre

Durant l’acte es farà també la presentació del llibre que duu el mateix títol que la xerrada: Espanya s'escriu amb e d'endeutament. Radiografia d'un país abocat a l'abisme. 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 13/12/2012

Data de publicació: 12/12/2012