Escoltar

Concurs de relats breus Sant Jordi 2016: Ramon Llull al segle XXI

Hi poden participar tots els alumnes de la UIB, i el termini per presentar els relats acaba el 13 de maig de 2016 

El Servei de Biblioteca i Documentació i la Facultat de Filosofia i Lletres convoquen el concurs de relat breu Sant Jordi 2016: Ramon Llull al segle XXI.

S’hi poden presentar els alumnes de la Universitat de les Illes Balears, que han de lliurar abans del 13 de maig un relat breu, entre 200 i 250 paraules, relacionat amb el personatge de Ramon Llull o basat en alguna de les seves obres, intentant en tot moment transportar-lo a l’actualitat.

Es concediran tres premis: el primer premi serà una targeta regal de 300 euros per a material electrònic, el segon premi, una targeta regal de 150 euros per a material electrònic, i el tercer premi, una targeta regal de 100 euros per a material electrònic.

Els guanyadors es donaran a conèixer el 23 de maig de 2016, i els seus relats es publicaran al Facebook i a la pàgina web del Servei de Biblioteca i Documentació.

Aquest concurs forma part de les activitats organitzades per la UIB amb motiu de la commemoració dels set-cents anys de la mort de Ramon Llull.  

Documents relacionats

Data de publicació: 21/04/2016