Escoltar

Concert de Nadal dels alumnes de Mestre, Educació Musical, de la UIB amb Pro Música Chorus Sóller i el Cor i l'Orquestra de Cambra de Calvià

Dia: dimecres, 23 de desembre de 2009
Hora: 20.30 h
Lloc: església de Sant Francesc de Palma

Els alumnes de Mestre, Educació Musical, de la Universitat de les Illes Balears, acompanyats pel Cor i l’Orquestra de Cambra de Calvià i Pro Música Chorus de Sóller, oferiran un concert de Nadal.

Els dirigiran Llorenç Gelabert, director del Cor de Calvià i dels alumnes dels estudis de Mestre de la UIB, i Josep Alarcón, director de Pro Música Chorus Sóller, ambdós professors de l'àrea de Didàctica de l'Expressió Musical del departament de Pedagogia i Didàctiques Específiques.

El concert està organitzat per la UIB, la Caixa, l’Ajuntament de Calvià, l’Associació Pere Josep Cañellas, Pro Música Chorus de Sóller i l'Ajuntament de Sóller.

El programa inclou Messe Basse de Gabriel Fauré (cor de veus blanques i orgue), The Lord is my shepherd (cor, violí i orgue) i Nativity Carol (cor i orgue) de John Rutter, i Oratori de Nadal (cor, orgue i orquestra) de Camille Saint-Saëns.

Data de l'esdeveniment: 23/12/2009

Data de publicació: 22/12/2009