Escoltar

Concert de Nadal de la Coral Universitat de les Illes Balears i corals filials amb la participació de més de 400 cantaires

Concert d’homenatge a mossèn Alcover 

Dia: dissabte 15 de desembre de 2012
Hora: 19.30 hores
Lloc: Auditòrium, Palma
(Preus populars  a les taquilles de l’Auditòrium) 

Fa més de vint anys que la UIB celebra Nadal amb un concert en què s’ajunten les veus de totes les agrupacions de la família coral de la Universitat de les Illes Balears. És un concert tradicional de la Coral Universitat de les Illes Balears i corals filials, amb la participació de més de 400 cantaires.

El concert d’enguany és un homenatge a mossèn Alcover, en el qual s’uniran música i literatura.

Tindrà dues parts:

A la primera part actuaran les corals infantils, que s’encarregaran d’encetar l’espectacle recordant la figura de mossèn Alcover amb un muntatge escènic a càrrec de Xesca Cabot.

A la segona part actuaran les corals adultes. Prop de 280 veus de les corals adultes i juvenils faran una passejada pel Nadal de tots els temps intercalant textos de mossèn Alcover que llegirà  l’escriptor Biel Mesquida, escollits pel professor emèrit de la UIB Josep A. Grimalt, qui també serà l’encarregat de fer el pregó o crida de Nadal d’enguany.

Al final del concert, la Rectora farà la seva felicitació nadalenca i s’entonarà Adeste Fideles, amb arranjaments de Joan M. Thomàs, i amb la participació del públic.

Hi participen:

Documents relacionats

  • IB3

Data de l'esdeveniment: 15/12/2012

Data de publicació: 13/12/2012