Escoltar

Concert de Nadal de la Coral Universitat de les Illes Balears i corals filials, amb la participació de 400 cantaires

Dia : dissabte, 11 de desembre de 2010
Hora: 19.30 hores
Lloc: Auditòrium, Palma

Preus populars a les taquilles de l’Auditòrium.

Tindrà lloc el tradicional concert de Nadal de la Coral Universitat de les Illes Balears i les corals filials en el qual participaran més de 400 cantaires.

Fa més de vint anys que la Universitat de les Illes Balears celebra el Nadal amb un concert en què es junten totes les veus de les diverses agrupacions de la família coral universitària, que cada vegada és més nombrosa.

Enguany es torna a l’estructura habitual d’aquest concert, en què els cors actuaran en diferents blocs. Les Corals Infantils de Joventuts Musicals de Palma s’encarregaran d’encetar l’espectacle amb la interpretació de quatre nadales en català, castellà i anglès. Seguidament, prop de 250 veus de les corals adultes i juvenil, entre les quals cal destacar la primera actuació del recentment creat Cor de Majors de la UIB, interpretaran sis peces populars de Catalunya, Andalusia, França i Portugal. La Coral Universitat de les Illes Balears tancarà l’actuació amb Fantasia on Christmas Carols de Ralph Vaughan Williams, una cantata de Nadal per a baríton, cor i acompanyament de piano.

La cloenda del concert serà després de la felicitació de la Rectora de la UIB. Tots els cantaires plegats felicitaran aquestes festes amb l’entonació d’Adeste Fideles, amb arranjaments de Joan M. Thomàs.

Cada any el pregó de Nadal és a càrrec d’una persona representativa de diversos àmbits de la societat balear. Enguany farà el pregó fra Francesc Batle, compositor i cantaire d’honor de la Coral Universitat de les Illes Balears.

Les corals que participen al Concert de Nadal

 

Documents relacionats

          El Calidoscopi de la música

Data de l'esdeveniment: 11/12/2010

Data de publicació: 10/12/2010