Escoltar

Col·loqui sobre lideratge i motivació amb Joaquín Caparrós, entrenador del RCD Mallorca

Dia: dimarts, 4 de desembre de 2012
Hora: 12.30 hores
Lloc: sala d'actes de l'edifici Guillem Cifre de Colonya,
campus universitari, Palma

Tindrà lloc una conferència col·loqui sobre “Lideratge i motivació” a càrrec del senyor Joaquín Caparrós, entrenador del RCD Mallorca. L’activitat, impulsada pel doctor Miquel Roca, professor de Psiquiatria de la UIB, ha estat organitzada per l’àrea fisicoesportiva de la Universitat, i és un exemple més de les activitats de col·laboració que duen a terme ambdues institucions.

L’objectiu del col·loqui és reflexionar sobre el paper que juguen el lideratge i la motivació a l’hora de gestionar la complexitat d’equips humans tan diversos com ara el RCD Mallorca, amb l’objectiu d’aconseguir el màxim rendiment per arribar a un objectiu determinat.

La presentació de l’acte anirà a càrrec del doctor Miquel Roca, i del doctor Pere Palou, director de Polítiques Esportives de la UIB, i comptarà amb les intervencions del doctor Alexandre Garcia, professor del Departament de Psicologia; el doctor Xavier Ponseti, professor de l’Àrea d’Educació Física; el senyor Luis Vegas, gerent de la Fundació General de la Universitat; i el senyor Josep Vidal, professor de l’Àrea d’Educació Física. 

Documents relacionats

  • TVE

          Informatiu Balear ->> notícia minut <00.19.46>

Data de l'esdeveniment: 04/12/2012

Data de publicació: 03/12/2012