Escoltar

Cloenda del programa MENTORiment

Lliurament de diplomes i premis als participants en aquesta iniciativa de suport a alumnes identificats amb altes capacitats intel·lectuals 

Dia: dissabte, 7 de juliol de 2018
Hora: 10 hores
Lloc: sala d'actes de l'edifici Gaspar M. de Jovellanos, campus universitari, Palma 

Tindrà lloc la cloenda de la primera edició del programa d’enriquiment extracurricular de mentories, MENTORiment. Hi intervindran el conseller d'Educació i Universitat, doctor Martí March; la directora del PACiS i vicerectora d'Estudiants, doctora Rosa Isabel Rodríguez; i el rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet.

Tot seguit, tindrà lloc el lliurament de diplomes i del premi al guanyador del concurs de logotips, i una sessió d'improvisació a càrrec del grup Trampa Teatre.

MENTORiment

Aquest programa té com a destinataris els alumnes identificats amb altes capacitats intel·lectuals dels centres sostinguts amb fons públics d’educació secundària, batxillerat i FP de grau mitjà i superior de les Illes Balears. MENTORiment pretén propiciar un enriquiment extracurricular a l’alumnat identificat amb altes capacitats intel·lectuals de tercer i quart curs d’ESO, de batxillerat i d’FP de grau mitjà i superior de la nostra comunitat autònoma, amb la finalitat de poder desenvolupar el pensament divergent, estimular la motivació intel·lectual, i potenciar les seves capacitats intra i interpersonals, mitjançant la formació i tutorització per part de professorat de diferents estudis de la UIB.

El programa el finança la Direcció General d'Innovació i Comunitat Educativa de la Conselleria d'Educació i Universitat, i el coordina el Programa d'atenció a les Altes Capacitats Intel·lectuals (PACiS) de la Universitat de les Illes Balears. 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 07/07/2018

Data de publicació: 05/07/2018