Escoltar

Cloenda de La UOM als Pobles de Mallorca

Lliurament dels certificats als participants en aquest programa de la Universitat Oberta per a Majors de la UIB 

Dia: dijous, 11 de juny de 2015
Hora: 18 hores
Lloc: sala d’actes de Son Lledó, campus universitari, Palma  

Tindrà lloc l’acte de cloenda del programa La UOM als Pobles de Mallorca, en el marc del qual es lliuraran els certificats als participants en aquest programa formatiu de la Universitat Oberta per a Majors de la UIB.

Hi intervindran el Rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet; la vicerectora de Projecció Cultural i Universitat Oberta, doctora Joana Maria Seguí; el president del Consell Social de la UIB, senyor Antoni Verd; el director de Relacions Externes d’El Corte Inglés, senyor Antonio Sánchez; i el director del centre d’institucions de ”la Caixa” a Balears, senyor Hilari Llabrés.

També hi assistiran la batllessa de Sant Joan, senyora Catalina Gayà; la regidora de Gent Gran i Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Campos, senyora Inés Nicolau;  la regidora de Cultura i Afers Socials de l’Ajuntament de Felanitx, senyora Apol·lònia Rotger; el regidor de Gent Gran de l’Ajuntament de Manacor, senyor Miquel Perelló; la regidora de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Marratxí, senyora Antònia Coll; la regidora de Medi Ambient de l’Ajuntament de Marratxí, senyora Catalina Pocoví;  i la regidora d’Educació de l’Ajuntament de Pollença, Marilén Capllonch.

Al final de l’acte la Coral d’Alumnes i Exalumnes de la UOM interpretarà l’himne universitari, Gaudeamus igitur.

La UOM als Pobles de Mallorca 

La UOM als Pobles de Mallorca de l’any acadèmic 2014-15 és un programa amb cinc conferències, de temes diversos, que s’han impartit en 20 municipis de l’illa de Mallorca: Alcúdia, Campos, Capdepera, Felanitx, Lloseta, Llucmajor, Manacor, Maria de la Salut, Marratxí, Muro, Pollença, Porreres, Puigpunyent, Sant Joan, Sant Llorenç des Cardassar, Santa Maria del Camí, ses Salines, Sineu, Sóller i Son Servera. Hi han participat 682 alumnes.

La Universitat Oberta per a Majors és un projecte dinàmic i viu que la Universitat de les Illes Balears va posar en marxa amb l’objectiu de dur a terme un projecte educatiu per a la gent gran, emmarcat en el paradigma de l’aprenentatge al llarg de tota la vida. Un projecte no només per millorar els coneixements d’aquest sector de població, sinó també la seva qualitat de vida.  

Data de l'esdeveniment: 11/06/2015

Data de publicació: 09/06/2015