Escoltar

Cloenda de La UOM a Menorca

Lliurament de certificats als participants dels programes formatius de la Universitat Oberta per a Majors 

Dia: dijous, 4 de juny de 2015
Hora: 17 hores
Lloc: Centre de Cultura Sant Diego, Alaior  

Tindrà lloc l’acte de cloenda dels programes La UOM a Menorca i La UOM als pobles de Menorca, en el marc del qual es lliuraran els certificats als alumnes que han participat en aquests programes formatius de la Universitat Oberta per a Majors de la UIB el curs acadèmic 2014-15.  

Hi intervindran el director de l’oficina de “la Caixa” d’Alaior, senyor Santiago Pons; la consellera de Benestar Social del Consell Insular de Menorca, senyora Aurora Herraiz; la batllessa de l’Ajuntament d’Alaior, senyora Misericòrdia Sugranyes; la vicerectora de Projecció Cultural i Universitat Oberta, doctora Joana Maria Seguí; i el Rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet.

També hi assistiran la delegada territorial d’Educació a Menorca, senyora Maite Torrent; el batlle de l’Ajuntament de Ciutadella, senyor Ramon Sampol; el batlle de l’Ajuntament des Castell, senyor José Luis Camps; la regidora d’Educació de l’Ajuntament de Ciutadella, senyora Auxiliadora Pons; la regidora de Cultura i Educació de l’Ajuntament d’Alaior, senyora Isabel Rodríguez; la regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament de Sant Lluís, senyora M. Dolores Tronch; i la regidora d’Educació de l’Ajuntament des Migjorn Gran, senyora Elena Baquero.

UOM

El curs 2014-15, un total de 259 alumnes han participat en els programes formatius de la UOM a Menorca. La Universitat Oberta per a Majors és un projecte dinàmic i viu que la Universitat de les Illes Balears va posar en marxa amb l’objectiu de dur a terme un projecte educatiu per a la gent gran, emmarcat en el paradigma de l’aprenentatge al llarg de tota la vida. Un projecte no només per millorar els coneixements d’aquest sector de població, sinó també la seva qualitat de vida. 

Data de l'esdeveniment: 04/06/2015

Data de publicació: 03/06/2015