Celebració del Dia de l'Emprenedor de les Illes Balears, una jornada per intercanviar experiències, descobrir oportunitats de negoci o desenvolupar un projecte empresarial

Dia: dijous, 22 de maig de 2008
Lloc: CaixaForum, Palma

La Conselleria de Comerç, Indústria i Energia del Govern de les Illes Balears i la Universitat de les Illes Balears organitzen, a través del CEEI Balears, la tercera edició del Dia de l'Emprenedor, que tindrà lloc el 22 de maig. La iniciativa la impulsa la Direcció General de Política de la PIME dins el projecte Emprenem junts.

L'activitat s'emmarca en la IV Setmana de l'Emprenedor i l'Empresa, duta a terme i organitzada per l'Escola d'Empresarials de la UIB.

En aquesta III edició s'ha creat un programa d'activitats compost de tallers, taules rodones, xerrades, trobades empresarials, etc.

Així mateix enguany es pretén potenciar l'activitat de treball en xarxa (networking), per a la qual cosa es facilitarà el contacte i l'intercanvi entre empreses, i es farà el lliurament del Premi Emprenedor XXI de "la Caixa".

El Dia de l'Emprenedor, que també se celebra en l'àmbit nacional, els emprenedors es reuneixen per intercanviar experiències, compartir coneixements, descobrir noves oportunitats de negocis o rebre assessorament personalitzat per poder desenvolupar el seu projecte empresarial. Durant aquesta jornada, completament gratuïta, es faran nombroses activitats i ponències destinades a donar suport a l'emprenedor i a la PIME innovadora de nova creació. En aquest acte, “la Caixa” també lliurarà el Premi Emprenedor XXI a l'empresa amb més potencial de creixement.

El Dia de l'Emprenedor es farà de forma paral·lela a Mallorca (Fundació “la Caixa”), Menorca (Sala Multifuncional des Mercadal), Eivissa (Consell Insular d'Eivissa) i Formentera (Consell Insular de Formentera).

Documents relacionats

Data de publicació: 22/05/2008