Escoltar

Carme Mañas Picó guanya el III Concurs de Fotografia per a la Igualtat entre Dones i Homes

L’obra guanyadora del concurs organitzat per l'Oficina per a la Igualtat d'Oportunitats entre Dones i Homes duu per títol És com viure entre reixes 

El jurat del III Concurs de Fotografia per a la Igualtat entre Dones i Homes, organitzat per l’Oficina per a la Igualtat d’Oportunitats entre Dones i Homes, ha atorgat el primer premi del concurs a la senyora Carme Mañas Picó per la fotografia És com viure entre reixes.

El jurat, compost per la doctora Esperança Bosch, directora de l'Oficina per a la Igualtat d'Oportunitats entre Dones i Homes, el senyor Juanjo Alfonso Blanes, professor de fotografia del CEF, i la senyora Salud Mantero, tècnica de l'OIO, ha decidit que les fotografies premiades i finalistes són les següents:

  • Primer premi:  És com viure entre reixes, de Maria del Carme Mañas Picó, guanyadora d'una càmera digital GoPro HERO Session de 8 MP. A més, la fotografia guanyadora podrà utilitzar-se, sense ànim de lucre, com a imatge de futures activitats de l’Oficina per a la Igualtat d’Oportunitats entre Dones i Homes.
  • Segon premi: Tot el pes del món sobre els seus caps, de Rosabel Rodríguez Rodríguez, guanyadora d'un eReader Tagus Iris 2017 6'' E-ink Carta amb llum frontal, de 8 GB.
  • Tercer premi: Deixa't veure, no et sentis invisible, de Joan Miquel Bea Palmer, guanyador d'un lot de productes de marxandatge de la UIB.

El lliurament dels premis ha tingut lloc en el marc de la taula rodona «La igualtat de gènere a l'Administració pública, accions i reptes de futur», que s'ha fet a la sala d'actes de l'edifici Guillem Cifre de Colonya.  

Notícia relacionada

Data de publicació: 13/03/2017