Escoltar

CampusEsport amplia l'oferta d'estiu. I CampusEsport Summer School

CampusEsport organitza per a les vacances d’estiu diversos programes d’activitats lúdiques i esportives adreçats a nins d’edats compreses entre els 3 i els 16 anys. Totes les activitats són organitzades i coordinades per llicenciats i diplomats en estudis de Mestre, Educació Física, i impartides per monitors de temps lliure i entrenadors de natació titulats.

Entre les activitats programades destaca la primera edició del CampusEsport Summer School, que es realitzarà de l’1 al 30 de juliol i que va dirigit a nins de 10 a 16 anys. Els participants rebran diàriament classes de natació i d’anglès, i classes d’informàtica que es combinaran amb la pràctica de diferents esports. Les classes de natació seran impartides per monitors de temps lliure i entrenadors de natació titulats per la Reial Federació Espanyola de Natació, i les d’anglès, per professors del Bristish Council.

El I CampusEsport Summer School l’organitza CampusEsport amb la col·laboració de Sa Nostra i del British Council, que disposarà d’aquests professors que tenen per primera llengua l'anglès i que tenen un mínim de tres anys d'experiència.

Durant el mes de juliol, CampusEsport també organitza les Estades Ludicoesportives, adreçades a nins entre 3 i 12 anys. Tenen una durada quinzenal o mensual, segons es prefereixi. El programa de les Estades inclou jocs, danses i gimcanes, i els nins també aprendran diferents esports a través de formes jugades. D’altra banda, els nins nascuts els anys 1998 i 1999 rebran una hora diària d’anglès impartida també per professors del British Council. Així mateix, s’ofereix als pares la possibilitat que els nins quedin a les guarderies de CampusEsport i a dinar al menjador.

CampusEsport també organitza els mesos de juliol i agost un curs intensiu de natació per a nins a partir de tres anys, i un altre de natació sincronitzada per a nins amb bon nivell de natació, de l’1 al 16 de juliol. A aquestes activitats s’han de sumar els programes Vacances Actives, que s'organitzen els mesos de juny, agost i setembre per incentivar la pràctica de l’esport i de l’activitat física per als nins durant els períodes vacacionals d’estiu, i també de Setmana Santa. Són programes complementaris al I CampusEsport Summer School i a les Estades Ludicoesportives.

Documents relacionats

Data de publicació: 18/06/2010