Escoltar

Art about art. Intervenció de l'artista Pedro Vidal a la Universitat de les Illes Balears

Programa Cooltura. Intervencions a la UIB

Dia: dijous, 4 de desembre de 2008
Hora: 12 h
Lloc: vestíbul de l'edifici Ramon Llull, campus universitari,
cra. de Valldemossa, km 7.5 Palma

En el marc de les activitats culturals que organitza el Vicerectorat de Projecció Cultural de la UIB tindrà lloc una intervenció de l'artista Pedro Vidal al campus de la universitat dins el programa Cooltura, programa que coordina i organitza el Consell d'Estudiants de la UIB.

Qualsevol espai pot ser lloc d'art i això és una de les fites dels diferents llenguatges en què s'expressa l'art: fotografia, videoart, plàstica tradicional, etc.

L'artista s'ha d'adaptar a l'entorn per crear la seva obra. Pedro Vidal. El 1998 va aparèixer per primera vegada a l'escena artística mallorquina en guanyar el Premi Art Jove 98. No va ser fins el 2003 que celebrà la seva primera individual a la galeria Joan Guaita Art, gràcies a Noves Presències, projecte patrocinat pel Consell de Mallorca. Des d'aleshores ha participat en diferents fires d'art tant nacionals com internacionals (ARC, Art Miami, Torí, Xangai,...) i en diferents projectes comissariats (art Emergent a les Balears III, Jam Art, Mestissos, Somnis i malsons...).

Documents relacionats

Data de publicació: 04/12/2008