Escoltar

Altres Economies són Possibles. Jornades de l'OCDS i fira alternativa i de comerç just

Dia: dilluns, 16 de setembre de 2013
Hora: 10 hores
Lloc de les jornades: sala d’actes de Cas Jai,
campus universitari, Palma
Lloc de la fireta:  espai del metro de la UIB 

L’Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat de la UIB organitza les jornades Altres Economies són Possibles, amb el suport de la Direcció General de Cooperació i Immigració del Govern balear. Es duran a terme a la sala d’actes de Cas Jai els dies 16 i 17 de setembre. Així mateix, tindrà lloc una fira alternativa i de comerç just, instal·lada a l’espai del metro del campus durant les jornades.

Les jornades abordaran el concepte de desenvolupament humà sostenible des de múltiples perspectives com l'ecològica, feminista, econòmica, política i social, el concepte de desenvolupament humà sostenible basat en valors plurals com la solidaritat, la reciprocitat, la coresponsabilitat, l’ètica de la cura de la vida, la visibilitat de les dones i la seva participació en la construcció col·lectiva del bé comú.

A l’acte d’inauguració hi assistirà la senyora Antònia Maria Estarellas, directora general de Cooperació i Immigració del Govern de les Illes Balears; el doctor Antoni Aguiló, vicerector de Campus, Cooperació i Universitat Saludable; i el doctor Llorenç Huguet, Rector de la UIB. 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 16/09/2013

Data de publicació: 13/09/2013