Escoltar

Al voltant de 3.600 estudiants de secundària coneixeran el campus de la UIB a les jornades Vine a la Universitat

Dia: divendres, 16 d’abril de 2010
Hora: 8.30 hores (arribada dels estudiants al campus)
Lloc: edifici Ramon Llull,
campus universitari, Palma

La Universitat de les Illes Balears (UIB), mitjançant el Servei d’Informació de la UIB, i seguint el pla de difusió sobre la informació prèvia a la matrícula que preveu la implantació de l’espai europeu d’educació superior, organitza les Jornades Vine a la Universitat, adreçades a estudiants de secundària, segon de batxillerat i de cicles formatius de grau superior dels centres de secundària de les Illes Balears i a totes aquelles persones interessades a estudiar a la UIB. Les jornades tindran lloc demà, dia 16 d’abril, i divendres, dia 23 d’abril, al campus de la UIB a Palma. En total hi assistiran al voltant de 3.600 estudiants de centres de Mallorca.

Amb aquestes jornades es pretén que els futurs estudiants visitin i coneguin la Universitat; participin a les sessions informatives dels diversos estudis que s’imparteixen a la UIB, a càrrec de professors especialitzats en la matèria, per escollir el camí més adequat i gaudeixin de l’ambient universitari mitjançant un ampli ventall d’activitats.

El programa consta d'una benvinguda al campus amb lliurament de material, sessions informatives d'orientació universitària, informació i atenció personalitzada, visites guiades i activitats diverses.

- 8.30 a 9 hores: arribada dels estudiants al campus i lliurament del material. Edifici Ramon Llull.

- 9 a 9.30 hores: activitats, tallers i visites guiades. Els estudiants podran conèixer els seveis que els ofereix la UIB. Destaquen, per exemple, les xerrades sobre mobilitat universitària, en les quals alumnes de la UIB que han sortit fora a estudiar contaran la seva pròpia experiència; la projecció d’alguns dels curtmetratges elaborats per alumnes del màster d’animació MA ISCA, o la xerrada sobre la nova selectivitat. També s’organitzaran visites guiades a les instal·lacions esportives i a la Residència d’Estudiants, entre d’altres. 

- 10 a 13.30 hores: sessions d’orientació universitària. Professors de la UIB parlaran sobre els estudis que es poden cursar a la Universitat. Les sessions amb més demanda per part dels estudiants són les dels graus d’Educació Infantil, d’Educació Primària i d’Educació Social, el d’Infermeria i el de Fisioteràpia o els d’Administració i Direcció d’Empreses i d’Economia.

D’altra banda i paralel·lament, es realitzarà una trobada per establir contacte entre el professorat de batxillerat i dels cicles formatius de grau superior i el professorat universitari per posar-lo al dia de les novetats de les facultats i escoles de la UIB.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 16/04/2010

Data de publicació: 15/04/2010