Escoltar

Acte d'obertura del programa de la Universitat Oberta per a Majors a Eivissa

Roda de premsa
Dia: dijous, 21 de novembre de 2013
Hora: 16.30 hores
Lloc: Seu universitària d’Eivissa i Formentera, edifici de la Comandància,
carrer del Calvari, 1. Eivissa.

La senyora Pepita Costa, consellera d’Educació, Cultura i Patrimoni del Consell Insular d‘Eivissa, i la doctora Joana Maria Seguí, directora de la Universitat Oberta, presentaran als mitjans de comunicació el programa La UOM a Eivissa.

Acte d’inauguració
Dia: dijous. 21 de novembre de 2013
Hora: 17 hores
Lloc: Seu universitària d’Eivissa i  Formentera, edifici de la Comandància,
carrer del Calvari, 1. Eivissa.

Tindrà lloc l’acte d’inauguració del programa La UOM a Eivissa, a càrrec del senyor Vicent Serra, president del Consell Insular d’Eivissa, i de la doctora Joana Maria Seguí, directora de la UO. El senyor Marià Serra, president de l’Institut d’Estudis Eivissencs, pronunciarà la conferència inaugural, que duu per títol «L’Eivissa que he conegut i l’Eivissa que desconec».

L’educació de les persones més grans a Eivissa s’emmarca en un programa acadèmic de cinquanta hores que es durà a terme a la nova Seu universitària de la UIB al carrer del Calvari, número 1 (antic edifici de la Comandància).

 

També assistiran a l’acte d’inauguració la senyora Pepita Costa, consellera d’Educació, Cultura i Patrimoni del Consell Insular d’Eivissa; el senyor Santiago Marí, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Sant Joan de Labritja; la senyora Miriam Valladolid, regidora d’Educació de l’Ajuntament d’Eivissa; la senyora Belén Torres, delegada territorial d’Educació a Eivissa de la Conselleria d’Educació i Cultura del Govern balear; el senyor Lucas Prats, president de Foment de Turisme de l’Illa d’Eivissa; i el senyor Juan José Bertomeu, director de l’oficina principal de “la Caixa” a Eivissa.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 21/11/2013

Data de publicació: 20/11/2013