Acte d'obertura del programa de la Universitat Oberta per a Majors a Menorca

Roda informativa:
Dia: dimarts, 30 de novembre de 2010
Hora: 18 hores
Lloc: sala de premsa del Consell Insular de Menorca,
plaça de la Biosfera, 5, Maó

El senyor Marc Pons, president del Consell Insular de Menorca, i la doctora Carme Orte, directora de la UOM, presentaran als mitjans de comunicació el programa de la Universitat per a Majors (UM) a Menorca.

També hi assistiran la senyora Pilar Carbonero, batllessa de Ciutadella; el senyor Vicenç Tur, batlle de Maó; i el senyor Pau Morlà, batlle d’Alaior.


Acte d’inauguració:
Dia: dimarts, 30 de novembre de 2010
Hora: 18.30 hores
Lloc: sala de plens del Consell Insular de Menorca,
plaça de la Biosfera, 5, Maó

Tindrà lloc l’acte d’obertura del programa de la UOM a Menorca, a càrrec del senyor Marc Pons, president del Consell Insular de Menorca, i de la doctora Carme Orte, directora de la Universitat Oberta per a Majors. El doctor Gabriel Janer i Manila, catedràtic del Departament de Pedagogia i Didàctiques Específiques de la UIB, llegirà la conferència inaugural del curs, que duu per títol «El viatge interior».

L’educació de les persones més grans a Menorca s’emmarca en un programa acadèmic de cinquanta hores que es durà a terme als municipis d’Alaior, Maó i Ciutadella, i en el qual es parlarà, entre d’altres temes d’interès, de cultura popular, de la manera com podem aplicar el Dret a la vida quotidiana, de seguretat ciutadana o del patrimoni cultural de Menorca.

Al programa acadèmic s’han d’afegir un seguit d’activitats complementàries, com la segona edició del concurs de relats breus, el programa intergeneracional o la posada en marxa d’un nou concurs de fotografia digital. El programa intergeneracional és una activitat per mitjà de la qual els alumnes de la UOM compartiran experiències amb els alumnes dels centres de primària de Menorca.

També assistiran a l’acte d’inauguració la senyora Pilar Carbonero, batllessa de Ciutadella; el senyor Vicenç Tur, batlle de Maó; el senyor Pau Morlà, batlle d’Alaior; la senyora Noemí Gomila, consellera insular d’Acció Social; el senyor Joan Carles Villalonga, regidor d’educació de l’Ajuntament de Maó; el senyor Magí Muñoz, regidor de serveis socials i educació de l’Ajuntament de Ciutadella; i el senyor Francesc Domènech, director de Gestió Comercial de Sa Nostra a Menorca.
 

Documents relacionats

  • IB3

Data de l'esdeveniment: 30/11/2010

Data de publicació: 29/11/2010