Escoltar

Acte d'obertura del programa de la Universitat Oberta per a Majors a Menorca

Roda de premsa
Dia: dimecres, 20 de novembre de 2013
Hora: 16.30 hores
Lloc: Centre Cultural de Sant Diego,
carrer es Banyer, s/n. Alaior

La senyora Aurora Herraiz, consellera de Benestar Social del Consell Insular de Menorca, i la doctora Joana Maria Seguí, directora de la Universitat Oberta, presentaran als mitjans de comunicació el programa La UOM a Menorca.

També hi assistiran la senyora Maria Isabel Rodríguez, regidora de Cultura i Educació de l’Ajuntament d’Alaior, la senyora Auxiliadora Pons, regidora de Cultura i Política Lingüísitca de l’Ajuntament de Ciutadella, i el senyor Simó Gornés, regidor d’Educació i primer tinent d’Alcaldia de l’Ajuntament de Maó.

Acte d’inauguració
Dia: dimecres, 20 de novembre de 2013
Hora: 17 hores
Lloc: Centre Cultural de Sant Diego,
carrer es Banyer, s/n. Alaior

Tindrà lloc l’acte d’inauguració del programa La UOM a Menorca, a càrrec de la senyora Aurora Herraiz, consellera de Benestar Social del Consell Insular de Menorca, i de la doctora Joana Maria Seguí, directora de la UO. El doctor Miquel Àngel Limón pronunciarà la conferència inaugural, que duu per títol «Esteve Amengual, el mariner de les cròniques en alta mar».

L’educació de les persones més grans a Menorca s’emmarca en un programa acadèmic de cinquanta hores que es durà a terme als municipis d’Alaior, Maó i Ciutadella.

També assistiran a l’acte d’inauguració el senyor Josep M. de Sintas, batlle de l’Ajuntament de Ciutadella; la senyora Auxiliadora Pons, regidora de Cultura i Política Lingüística  de l’Ajuntament de Ciutadella; la senyora Maria Isabel Rodríguez, regidora de Cultura, Educació i Festes de l’Ajuntament d’Alaior; el senyor Simó Gornés, regidor d’Educació i primer tinent d’Alcaldia de l’Ajuntament de Maó; el senyor Javier López-Cerón, director insular de l’Administració General de l’Estat a Menorca; la senyora Maria Teresa Torrent, delegada territorial d’Educació a Menorca de la Conselleria d’Educació i Cultura del Govern balear; i el senyor Santiago Pons, director de l’oficina principal de “la Caixa” a Menorca. 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 20/11/2013

Data de publicació: 19/11/2013