Escoltar

Acte d'investidura del senyor Felicià Fuster i Jaume com a doctor honoris causa de la Universitat de les Illes Balears

Amb motiu de l'acte d'investidura el doctor Felicià Fuster plantarà una Ceratonia siliqua L., garrover, arbre que servarà la seva memòria entre la comunitat universitària

CanalUIB

Roda informativa
Dia: dijous, 4 de desembre
Hora: 10.30 h

Solemne acte d'investidura
Dia: dijous, 4 de desembre
Hora: 12 h
Lloc: sala d'actes de l'Edifici Gaspar Melchor de Jovellanos
campus universitari, cra. de Valldemossa, km 7.5, Palma


La Universitat de les Illes Balears investirà el senyor Felicià Fuster i Jaume com a doctor honoris causa de la UIB en compliment de l'acord de la Junta de Govern de 30 de novembre de 1993.

El senyor Felicià Fuster i Jaume és enginyer industrial amb premi extraordinari en el Projecte de Final de Carrera (Barcelona, 1949), es va doctorar l'any 1964 amb el «Projecte d'ampliació de la xarxa d'aigua i clavegueram de Palma». Ha estat, entre molts altres càrrecs, enginyer municipal en cap de l'Ajuntament de Palma i director tècnic de l'Empresa Municipal d'Aigua i Clavegueram. L'any 1968 és nomenat director gerent de GESA i el 1973 president executiu del Consell d'Administració. L'any 1984, sent president de l'Empresa Nacional d'Electricitat, forma el Grup Endesa. Ha estat president del Consell Social de la UIB entre els anys 2000 i 2003, càrrec que torna a ocupar des del 8 de febrer de 2008.

Ha rebut, entre d'altres guardons, la Gran Creu de l'Ordre d'Isabel la Catòlica, el premi Ramon Llull de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i la Medalla d'Or al Mèrit al Treball.

Amb motiu de l'acte d'investidura el doctor Felicià Fuster plantarà una Ceratonia siliqua L., garrover, arbre que servarà la seva memòria entre la comunitat universitària.

Programa de l'acte:

10.30 h. Roda informativa. Sala de juntes de Son Lledó.
Hi assistiran el senyor Felicià Fuster, la doctora Montserrat Casas, Rectora, el doctor Ramon Puigjaner, padrí del doctorand, i el doctor Federico Garau, Secretari General.

Plantada de l'arbre. En acabar la roda informativa. Jardins de l'edifici Anselm Turmeda.

12 h. Acte solemne d'investidura. Edifici Gaspar Melchor de Jovellanos

Documents relacionats

Data de publicació: 04/12/2008