Escoltar

Acte d'inauguració de l'any acadèmic 2013-14 a la Seu universitària d'Eivissa i Formentera

Lliurament de diplomes de l’any acadèmic 2012-13 

Dia: dimecres, 25 de setembre de 2013
Hora: 17 hores
Lloc: Seu universitària d’Eivissa i Formentera (antic edifici de la Comandància) 

Tindrà lloc l’acte d’inauguració de l’any acadèmic 2013-14 a la Seu universitària d’Eivissa i Formentera i el lliurament de diplomes als alumnes que han acabat els estudis universitaris el curs 2012-13.

La doctora Mercè Gambús, professora d’Història de l’Art, farà la lliçó inaugural amb el títol «La centralitat de l’historiador de l’art en la transversalitat del coneixement aplicat al patrimoni cultural».

Hi assistiran el senyor Vicent Serra, president del Consell d'Eivissa; la senyora Josefa Costa, consellera d’Educació, Cultura i Patrimoni d’Eivissa; el senyor Àlex Minchiotti, conceller d’Economia del Consell d’Eivissa; la senyora Sònia Cardona, consellera d’Educació, Cultura i Patrimoni del Consell de Formentera; la senyora Míriam Valladolid, regidora d’Educació de l’Ajuntament d’Eivissa; la senyora Àngels Martínez, regidora del grup municipal socialista a l’Ajuntament d’Eivissa; i la senyora Carme Feliu, secretària del Consell Social de la UIB. De part de la UIB hi assistiran el doctor Llorenç Huguet, rector; la doctora Maria Antònia Fornés, vicerectora de Cultura, Projecció Social i Seus Universitàries; el doctor David Pons, vicerector d’Economia i Infraestructures; la doctora Dolors Forteza, vicerectora d’Ordenació Acadèmica; la senyora Antònia Fullana, gerent de la UIB; i el doctor Juanjo Montaño, director de l’Escola de Turisme d’Eivissa, així com coordinadors i caps d’estudis dels graus que s’imparteixen a la Seu.

L'ordre de l'acte serà el següent:

 1. Obertura de l'acte.
 2. Lectura d'un resum de la Memòria de l'any acadèmic 2012-13 a càrrec de la doctora Maria Antònia Fornés, vicerectora de Cultura, Projecció Social i Seus Universitàries.
 3. Parlament de les alumnes Cira Roig i Natalia López, que han obtingut aquest curs el títol de graduades en Educació Infantil i que parlaran en nom de tots els companys que s’han graduat enguany.
 4. Lliurament dels diplomes als nous graduats i dels premis extraordinaris.
 5. Lliurament dels títols oficials de Màster (Formació del Professorat).
 6. Lliurament de títols propis de postgrau.
 7. Lliçó inaugural a càrrec de la doctora Mercè Gambús, professora d’Història de l’Art de la UIB.
 8. Parlament de la senyora Sònia Cardona, consellera d’Educació, Cultura i Patrimoni del Consell de Formentera..
 9. Parlament del senyor Vicent Serra, president del Consell Insular d’Eivissa i Formentera.
 10. Parlament del rector, doctor Llorenç Huguet  
 11. Cloenda de l'acte.

Documents relacionats

 • IB3

Data de l'esdeveniment: 25/09/2013

Data de publicació: 24/09/2013