Escoltar

Acte de lliurament dels premis del IV Concurs d'Emprenedors Universitaris

Inisle IT de Xavier Varona i Simón Garcés i  Animart Studios de Juan Montes de Oca guanyen els premis als millors plans d’empresa  

Dia: dimecres, 12 de desembre de 2012
Hora: 11 hores
Lloc: Rectorat, Son Lledó,
campus universitari, Palma
 

El proper dimecres, dia 12 de desembre, tindrà lloc el lliurament dels premis als guanyadors del IV Concurs d’Emprenedors Universitaris organitzat per la Universitat de les Illes Balears, mitjançant la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB) i amb la col·laboració de la Caixa de Balears, “Sa Nostra”, i DMS Consulting. 

El projecte Inisle Interactive Technologies, SL, de Xavier Varona i Simón Garcés, que ha presentat recentment l’aparador intel·ligent, el seu primer producte, als mitjans de comunicació al mostrador de la botiga Xino’s de l’avinguda de Jaume III de Palma, ha obtingut el premi al millor pla d’empresa, i Animart Studios, presentat per Juan Montes de Oca, ha estat el guanyador del premi al millor pla d’empresa del sector d’humanitats i ciències socials i jurídiques.

Els premis els lliuraran el senyor Andreu Ramis, director de l'Obra Social de la Caixa de Balears, “Sa Nostra”, el senyor Miquel Àngel Mas, codirector de DMS Consulting, i la doctora Montserrat Casas, Rectora de la Universitat de les Illes Balears. També hi assistiran la doctora Gemma Turnes, vicerectora d'Investigació, el doctor Víctor Cerdà, vicerector de Política Científica i Innovació, i el senyor Miquel Carrió, director de la FUEIB.

En aquesta nova edició s’han presentat 34 propostes a les diferents modalitats del concurs, que està obert a tots els membres de la comunitat universitària de la UIB, docents i investigadors, personal d’administració i serveis, alumnes i titulats universitaris que no faci més de cinc anys que han acabat la carrera.

El IV Concurs d’Emprenedors Universitaris pretén fomentar la creació de noves empreses innovadores aprofitant les tecnologies i els coneixements generats a la Universitat. També pretén aprofitar el potencial emprenedor dels universitaris perquè apliquin els coneixements adquirits i les experiències professionals al desenvolupament de nous serveis i productes viables comercialment. És una iniciativa més de les accions d’innovació i de creació d’empreses emmarcades en el programa d’emprenedoria de la UIB, projecte RESET, Espai de l’Emprenedor i Suport a la Nova Empresa Tecnològica, que vol contribuir a la creació de nous llocs de treball i a la dinamització de l’activitat econòmica de les Illes.

L’empresa DMS Consulting durà a terme l’assessorament legal, laboral, fiscal i comptable en el desenvolupament dels projectes durant els dos primers anys a tots aquells projectes que no hagin estat premiats, però que el comitè consideri que són d'alta qualitat. 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 12/12/2012

Data de publicació: 11/12/2012