Acte de lliurament de premis de les olimpíades escolars 2007-2008

Rebran el premi 38 alumnes i 16 centres que han participat en 11 olimpíades

Dia: dimarts, dia 27 de maig de 2008
Hora: 18 h
Lloc: sala d'actes de Son Lledó,
campus universitari, cra. de Valldemossa, km 7.5, Palma

La Universitat de les Illes Balears organitza l'acte de lliurament de premis de les olimpíades escolars que han tingut lloc el curs acadèmic 2007-2008. Els premis corresponen a l'Olimpíada d'Alemany, Olimpíada de Biologia, Olimpíada de Dibuix Artístic, Olimpíada d'Economia, Olimpíada de Física, Olimpíada de Geografia, Olimpíada d'Història, Olimpíada d'Història de l'Art, Olimpíada de Matemàtiques, Olimpíada de Química, i les Proves Cangur.

Abans de l'acte la senyora Bàrbara Galmés, consellera d'Educació i Cultura del Govern de les Illes Balears; i la doctora Montserrat Casas, Rectora de la UIB, signaran un conveni per refermar la col·laboració conjunta en l'organització de les olimpíades i els concursos educatius.

A l'acte hi assistiran, a més dels premiats i els patrocinadors de les olimpíades, la senyora Bàrbara Galmés, consellera d'Educació del Govern de les Illes Balears; la doctora Francesca Garcias, directora general d'Universitat; la senyora Maria Gener, directora general d'Administració; el doctor Cels Garcia, vicerector d'Estudiants i Campus de la UIB; i la doctora Montserrat Casas, rectora de la UIB.

Documents relacionats

Data de publicació: 27/05/2008