Escoltar

Acte acadèmic d'homenatge a la doctora Mercedes Laita Ruiz de Asúa, professora del Departament de Ciències de la Terra de la UIB

Dia: dijous, 15 de gener de 2009
Hora: 11 hores
Lloc: sala d'actes de Son Lledó,
campus universitari, Palma

El personal docent i investigador, el personal d'administració i serveis i l'alumnat de la Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat de les Illes Balears retran homenatge a la doctora Mercedes Laita Ruiz de Asúa, professora del Departament de Ciències de la Terra de la UIB, que va morir al mes d'agost.

L'any 1995 Mercedes Laita va llegir la seva tesi doctoral, amb el títol El fenómeno del Niño y su influencia climática en el Mediterráneo Occidental. Des d'aquell mateix any va exercir el seu magisteri a l'àrea de Geografia Física, des de la qual va incentivar entre els alumnes l'interès per la climatologia.

La senyora Mercedes Laita era membre del Grup de Treball de Climatologia de l'AGE i de l'Associació Espanyola de Climatologia.

A l'acte hi intervindran: la senyora Ester Martínez, representant d'alumnes de primer cicle dels estudis de Geografia; la doctora Joana Maria Petrus, directora del Departament de Ciències de la Terra; el doctor Miquel Grimalt, vicedegà de Geografia; el doctor Pere Brunet, degà de la Facultat de Filosofia i Lletres; i la doctora Montserrat Casas, Rectora de la Universitat de les Illes Balears.

Així mateix el doctor Javier Martín Vide, catedràtic de Geografia Física de la Universitat de Barcelona, impartirà la conferència “Singularidades climáticas del Mediterráneo Occidental”.

Documents relacionats

Data de publicació: 15/01/2009