Escoltar

76 estudiants de les Illes Balears participaran en la III Olimpíada d'Alemany de la UIB

Dia: divendres, 26 de març de 2010
Hora: 10 hores
Lloc: aula 18 de l'edifici Arxiduc Lluís Salvador,
campus universitari de Palma,  i a les seus universitàries
de Menorca i d'Eivissa i Formentera

Tindrà lloc la III Olimpíada d'Alemany a la UIB per a alumnes de quart d’ESO i segon de batxillerat. Hi participaran 76 alumnes de les Illes Balears; 32 d’ESO i 32 de batxillerat de Mallorca; 4 d'ESO i 2 de batxillerat de Menorca; i 4 d'ESO i 2 de batxillerat d'Eivissa.

La prova té dues parts: un examen tipus test amb continguts gramaticals i una redacció. Els alumnes disposaran de dues hores per realitzar les dues proves.

L'alumnat i els centres premiats obtindran talons per a l'adquisició de material informàtic i/o bibliogràfic, així com un premi en metàl·lic per als tres millors alumnes de cada nivell educatiu, atorgat per Sa Nostra. Així mateix, el guanyador de la prova de batxillerat rebrà com a premi un viatge a Alemanya (a una ciutat encara per determinar) per cortesia de Viajes Halcón. Els sis guanyadors rebran un diccionari d'alemany com a premi per cortesia de l'editorial Langenscheidt. Així mateix s'ofereix una matrícula gratuïta a qualsevol estudi de la UIB als tres millors alumnes qualificats al nivell de segon de batxillerat.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 26/03/2010

Data de publicació: 24/03/2010