Escoltar

6es Jornades de la Xarxa de Catàlisi Asimètrica

La UIB reuneix a CaixaFòrum Palma més de quaranta investigadors que lideren projectes de recerca en l'àmbit de la catàlisi asimètrica els dies 6 i 7 d'octubre

Dia: dijous, 6 d'octubre de 2016
Hora: 12 hores
Lloc: CaixaFòrum Palma, plaça de Weyler, 3, Palma

Tindrà lloc la inauguració de les 6es Jornades de la Xarxa Espanyola de Catàlisi Asimètrica (Red CASI), que organitza la Universitat de les Illes Balears els dies 6 i 7 d'octubre de 2016. Hi intervindran el doctor Víctor Homar, director de l'Oficina de Suport a la Recerca, i el doctor José M. Saá, catedràtic de Química Orgànica de la UIB i investigador principal de Red CASI.

Hi participaran aproximadament quaranta investigadors de centres de recerca universitaris d'Espanya, Suïssa, Dinamarca i Alemanya, que lideren projectes de recerca en l'àmbit de la catàlisi asimètrica. S'hi impartiran quinze conferències emmarcades en el camp genèric de la catàlisi asimètrica i, en aquesta ocasió particularment, en les àrees de la catàlisi enzimàtica, la catàlisi organometàl·lica i l'organocatàlisi.

La Xarxa Espanyola de Catàlisi Asimètrica (Red CASI) té com a objectiu fomentar la cooperació científica entre els investigadors que treballen en l'àrea multidisciplinària de la catàlisi asimètrica en la qual conflueixen químics orgànics, inorgànics, organometàl·lics, computacionals, cristal·lògrafs i de la indústria. Està integrada per més de trenta grups de recerca espanyols amb projectes de recerca actius en l'àrea de la catàlisi asimètrica, i sis empreses quimicofarmacèutiques establertes a Espanya.

La Red CASI ha estat reconeguda pel Ministeri d'Economia i Competitivitat com a Xarxa Temàtica d'Excel·lència (CTQ2014-55571-REDT), i per això rep finançament públic.

Data de l'esdeveniment: 06/10/2016

Data de publicació: 30/09/2016