Escoltar

67 alumnes de la UIB reben una beca de Sa Nostra per iniciar estudis universitaris

Seixanta-set alumnes de la Universitat de les Illes Balears (UIB) han rebut una beca de Sa Nostra per iniciar estudis universitaris el curs 2009/2010. A l'acte de lliurament hi han assistit el president de Sa Nostra, Fernando Alzamora, la Rectora de la UIB, Montserrat Casas, i el vicerector d’Investigació, Jordi Lalucat.

Per branques d'estudi, s'han lliurat 25 beques a alumnes d’enginyeries i estudis tècnics; 8 a alumnes d’estudis d’Educació; 10 de la branca de Ciències de la Salut; 5 per a alumnes d’Humanitats i Ciències Socials; 2 beques per a alumnes de Turisme; 8 per a alumnes de Dret i Economia; 5 per a alumnes de Ciències; 3 per a alumnes de les distintes filologies, i 1 per a un alumne de Ciències de la Informació.

Aquest és el primer curs que Sa Nostra ha concedit beques per iniciar estudis universitaris i estudis artístics i de disseny de grau superior. Així mateix s'han presentat 260 sol·licituds, de les quals se’n han atorgat 90: 67 per iniciar estudis universitaris i 23 per a estudis artístics i de disseny.

Documents relacionats

Data de publicació: 19/03/2010