Escoltar

36 anys de trajectòria i una nova estratègia de comunicació

Estrenam el nou portal web de la Universitat! 

Estam d’enhorabona!, complim 36 anys de docència i recerca d’alta qualitat al servei de la societat i ho volem celebrar amb una nova eina de comunicació.

Us presentam el nou portal web de la Universitat de les Illes Balears, una eina dissenyada íntegrament per l’equip de la Direcció de l’Estratègia de Comunicació i Promoció Institucional, desenvolupada per l’Oficina Web de la Universitat i consensuada amb totes les parts involucrades.

Amb aquest portal, consolidam un nou model de comunicació iniciat amb la integració dels diferents serveis i unitats encarregats de la difusió interna i externa de l’activitat universitària; seguida de la creació dels butlletins de comunicació interna i externa, la posada en marxa d’un nou procediment de sol·licitud i gestió de la difusió informativa, un nou tractament de la imatge corporativa, i la potenciació de les xarxes socials.

Però això només és el principi, anam enllestint nous projectes dels quals aviat tindreu notícia i que reforçaran encara més la capacitat de comunicació d’aquesta institució.

Us oferim una web viva, feta en equip, oberta a millores i suggeriments, construïda a partir de l’optimització de tot el potencial d’informació de la nostra universitat i que incorpora les darreres tendències en disseny web, com ara l’adaptabilitat a tot tipus de dispositius mòbils i entorns d’usuari o el protagonisme atorgat a l’espai en blanc, un element destinat a fer ressaltar la jerarquització i organització de continguts i facilitar l’experiència visual de navegació i lectura en conjunt.

Aquesta és una eina pensada i projectada per a tota la comunitat UIB, dins i fora de la Universitat, perquè, com diu el nostre lema, tots #somUIB.

Esperam que us agradarà  

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 26/03/2014

Data de publicació: 25/03/2014