Escoltar

173 alumnes de la UOM rebran el seu certificat a l'acte de cloenda del curs acadèmic 2011-12

Acte de cloenda de la UOM a Palma 

Dia: dimecres, 18 de juliol de 2012
Hora: 19 hores
Lloc: sala d'actes de Son Lledó,
campus universitari, Palma 

Tindrà lloc l'acte de graduació i lliurament de diplomes i certificats als 173 alumnes de la Universitat Oberta per a Majors (UOM) de la Universitat de les Illes Balears que han finalitzat el curs 2011-12. Enguany, 48 alumnes recolliran el Diploma Sènior, que acredita haver aprovat els tres primers cursos de la UOM a Palma; 30 alumnes recolliran el Diploma d'Especialització en Salut i Qualitat de Vida; i 95 alumnes, el Diploma d'Especialització en Història de l'Art.

L’acte de lliurament dels diplomes comptarà amb les intervencions de l'alumna de la UOM senyora María Dolores Peñín; el director de Relacions Exteriors d’El Corte Inglés, senyor Antonio Sánchez; el director de l’Obra Social de Sa Nostra, senyor Andreu Ramis; el director general d’Universitats, Recerca i Transferència del Coneixement del Govern de les Illes Balears, senyor Miquel Deyà; la directora de la UOM, doctora Carme Orte; i la rectora de la UIB, doctora Montserrat Casas.

Al final de lacte, l’associació d’alumnes i exalumes de la UOM interoretarà l’himne universitari Gaudeamus Igitur.

La UOM és un programa (títol propi) que apropa la Universitat a la gent gran de les illes de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, i els convida a participar en l'activitat universitària com a alumnes de la UIB. D'aquesta manera, es fomenta la participació de la gent gran en la societat actual, la difusió entre ells dels diferents camps del coneixement i de la cultura, com també es possibilita l'intercanvi d'experiències i coneixements entre aquests col·lectius, alhora que es propicien les relacions intergeneracionals.

La Universitat Oberta per a Majors l’organitza la UIB amb la col·laboració del Govern de les Illes Balears, l'Obra Social de Sa Nostra i El Corte Inglés, a més d'altres institucions públiques que col·laboren en els diferents programes de la UOM. 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 18/07/2012

Data de publicació: 17/07/2012