11è Congrés Internacional d'Energia Solar Eurosun 2016

La UIB organitza aquesta reunió científica internacional de l'11 al 14 d'octubre per debatre sobre les oportunitats de l'energia solar  

Inauguració
Dia: dimecres, 12 d'octubre de 2016
Hora: 10 hores
Lloc: Hotel Meliá Palas Atenea, avinguda de Gabriel Roca, 29, Palma 

Tindrà lloc la inauguració de l'11è Congrés Internacional d'Energia Solar Eurosun 2016. Hi intervindran el director general d'Energia i Canvi Climàtic del Govern de les Illes Balears, doctor Joan Groizard; el president de l'ISES Europe, senyor Wolfgang Streicher; el vicepresident de l'ISES Europe, senyor Eicke Weber; el president del congrés, doctor Víctor Martínez Moll; i el vicerector d'Investigació i Postgrau de la UIB, doctor Jaume Carot.

Eurosun 2016

El Congrés es farà a Palma de l'11 al 14 d'octubre de 2016 i l'organitzen conjuntament la UIB, la Societat Internacional d'Energia Solar (ISES) i l'Associació Espanyola d'Energia Solar (AEDES). El Congrés vol ser un espai per debatre sobre l'actualitat de l'energia solar i crear sinergies entre la indústria, els docents, els investigadors i les institucions. 

Els temes principals del congrés seran l'arquitectura solar i el balanç zero d'emissions en edificis; la calor solar per a processos industrials; l'emmagatzemament tèrmic; els sistemes d'energia solar tèrmica: aigua calenta sanitària, calefacció i refrigeració; els sistemes solars de suport a xarxes de districte urbanes per a calefacció i refrigeració; proves i certificació; col·lectors solars tèrmics i components solars; els sistemes fotovoltaics i termofotovoltaics per a edificis i per a indústries; recurs solar i energia; educació solar; i estratègies i polítiques d'energies renovables. 

Data de l'esdeveniment: 12/10/2016

Data de publicació: 22/09/2016