Escoltar

1.215 alumnes s'han matriculat a la UIB a través del web

El CTI estudia la possibilitat que properament l'alumnat es pugui matricular des de casa

Durant el període de matrícula dels mesos de setembre i octubre s'han automatriculat a la UIB 1.215 alumnes amb una nova aplicació totalment web. El procés enguany s'ha pogut fer des de les aules d'automatrícula de la UIB, les seus universitàries de Menorca i d'Eivissa i Formentera i els centres universitaris dels pobles. Amb aquesta aplicació els estudiants han pogut fer el pagament electrònic amb targeta de crèdit. El CTI estudia ara la possibilitat que properament aquest mateix procés es pugui dur a terme des de qualsevol ordinador extern.

Segons una enquesta realitzada des del CTI a l'alumnat que s'ha automatriculat, la nova interfície és molt intuïtiva i la informació de l'aplicació està ben estructurada i és entenedora.

Un altre novetat que incorpora el sistema actual és la possibilitat de veure un calendari de totes les activitats vinculades a les assignatures de les quals es matricula un usuari, i que, prèviament, han introduït els serveis administratius corresponents. Aquesta informació, molt útil per als alumnes, ja està disponible per a tots ells com una opció més de la intranet.

Aquestes accions estan encaminades a l'adaptació dels sistemes d'informació a les noves necessitats de l'espai europeu d'educació superior.

Documents relacionats

Data de publicació: 12/12/2008