Acte de cloenda de la XIX edició del Club d'Inversió UIB-Sa Nostra en el qual han participat 227 alumnes de la UIB

Dia: dimecres, 14 de maig de 2008
Hora: 12 hores
Lloc: sala d'actes de l'edifici Gaspar Melchor de Jovellanos,
campus universitari, cra. de Valldemossa, km 7.5, Palma.

Tindrà lloc l'acte de cloenda de la XIX edició del Club d'Inversió UIB-Sa Nostra, en la qual han participat 227 alumnes de la UIB (19 de la Seu universitària d'Eivissa i Formentera i 3 de la Seu universitària de Menorca), organitzats en 65 grups, dels quals 56 han acabat el concurs.

El senyor Francisco Guisasola, analista d'International Capital Research, ICR, impartirà la conferència de cloenda titulada "Estratègies d'inversió en Hedge Funds”.

Posteriorment es lliuraran els premis als tres equips guanyadors i als alumnes que han destacat per la seva participació.

A l'acte hi assistiran el senyor Antoni Fleixas, subdirector general de Sa Nostra; el doctor Javier Capó, director del Club d'Inversió Sa Nostra-UIB; la doctora Margalida Payeras, coordinadora del Club d'Inversió Sa Nostra-UIB i directora de l'Escola Universitària d'Estudis Empresarials, i el doctor Antoni Llull, vicerector de Planificació Econòmicoadministrativa de la Universitat de les Illes Balears. 

El club més antic d'Espanya

El Club d'Inversió Sa Nostra-UIB és el club de borsa més antic d'Espanya, juntament amb el del diari Expansión. La participació al Club d'Inversió s'ha incrementat respecte a l'edició anterior, en la qual varen participar 193 alumnes organitzats en 55 grups, 48 a Mallorca i 7 a Eivissa.

Activitats formatives:

El Club ha realitzat quatre accions formatives destinades a introduir els alumnes en el funcionament de la Borsa i dels mercats de derivats, l'aplicació de criteris d'inversió i l'operativa en derivats de mercats organitzats (futurs i opcions). Les quatre accions s'han impartit tant al campus de la UIB a Palma com a les seus universitàries de Menorca i d'Eivissa i Formentera. Aquestes activitats s'han desenvolupat amb la col·laboració dels professionals de la Sala de Mercats de Sa Nostra.

Documents relacionats

Data de publicació: 14/05/2008