Escoltar

Videonotícies

Destacats:

La UIB i Sanifit avancen en el tractament de la calcificació cardiovascular

L'empresa biofarmacèutica Sanifit acaba amb èxit un estudi clínic internacional de fase 2b amb 274 pacients per avaluar l'eficàcia del fàrmac experimental SNF472 en la progressió de la calcificació cardiovascular en pacients de diàlisi.

Pau De Vílchez a la Cimera Mundial del Clima COP25

El senyor Pau de Vílchez, subdirector del Laboratori Interdisciplinari sobre Canvi Climàtic (LINCC) de la UIB, explica una petita reflexió degut a la seva participació a la Cimera del Clima de Madrid, a la qual ha assistit com a investigador i membre del LINCC.

Els mecanismes que expliquen els beneficis del fitat

 Un estudi del Laboratori d'Investigació en Litiasi Renal, en col·laboració amb els Serveis Cientificotècnics de la Universitat de les Illes Balears, treu a la llum la presència de diferents espècies d'aquest compost natural en la prevenció de les calcificacions patològiques.

 

Autor:
Servei de Recursos Audiovisuals
Data:
10/12/2019
Durada:
00:01:39

Taula rodona: «Efectes del Brexit: reptes i estratègies de resposta»

 La Facultat d’Economia i Empresa de la UIB organitza un debat sobre els impactes que tindrà la sortida del Regne Unit de la Unió Europea 

 

Autor:
Servei de Recursos Audiovisuals
Data:
02/12/2019
Durada:
01:55:45

Cicle de conferències sobre el canvi climàtic del LINCC UIB. Conferència "L...

 Conferència "La fertilización oceánica con hierro y su efeto sobre la concentración atmosférica de CO2.Resultados del experimento LOHAFEX" a càrrec del Dr. Luis M.Laglera

Data:
25/11/2019