Escoltar

Videonotícies

Destacats:

Obertura de l'any acadèmic 2019-20

Solemne obertura de l'any acadèmic 2019-20 de la Universitat de les Illes Balears.

La doctora Josefa Donoso, catedràtica de Química Física, ha impartit la lliçó inaugural, amb el títol «Set files i divuit columnes, els pilars de la nostra vida».

Autor:
Servei de Recursos Audiovisuals
Data:
06/09/2019

40 anys de fons artístic de la Universitat de les Illes Balears.Exposició

 L’exposició 40 anys de fons artístic de la Universitat de les Illes Balears se centra en la tasca feta pels graduats en Història de l’Art per la UIB Gori Aloy i Pere Miquel, sota la tutela de la doctora Magdalena Brotons, professora del Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts. El treball que els dos graduats han dut a terme ha estat catalogar i analitzar les obres d’art. La Universitat de les Illes Balears ha anat confegint aquest fons artístic al llarg de tota la seva història, tant a través de donacions com d’adquisicions.

 

Autor:
Servei de Recursos Audiovisuals
Data:
01/07/2019
Durada:
00:02:20

Dones que inspiren: Eulàlia Lledó parlarà de «Literatura. Llengua i vida, u...

 El cicle Dones que inspiren, que organitza l’Institut Balear de la Dona, el Consell Social i el Vicerectorat de Projecció Cultural, Universitat Oberta i Seus Universitàries de la UIB, rebrà la professora Eulàlia Lledó. La presentarà la senyora M. Antònia Font, llicenciada en Filologia Catalana i professora d’educació secundària al CEPA La Balanguera.

 

Autor:
Servei de Recursos Audiovisuals
Data:
27/03/2019
Durada:
01:39:58

Taula rodona «Democràcia participativa i administració pública: situació ac...

 La senyora Montserrat Berini és llicenciada en Dret i màster en Mediació de Conflictes; en l’actualitat ostenta el càrrec de directora general de Transparència del Govern de les Illes Balears. Per la seva banda el senyor Joan Subirats és catedràtic de Ciències Polítiques, especialista en gestió pública, professor universitari i col·laboradors de diversos mitjans de premsa escrita. Finalment, el senyor Manuel Villoria és catedràtic de Ciència Política i de l’Administració, llicenciat en Dret i Filosofia i Lletres i autor de més de cent publicacions sobre administració pública i ètica administrativa

Autor:
Servei de Recursos Audiovisuals
Data:
01/02/2019
Durada:
02:24:19

Dones que inspiren: Conferència de Laura Borràs

 La consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya impartirà la conferència «Fer de la cultura vida!»

 

Autor:
Servei de Recursos Audiovisuals
Data:
30/01/2019
Durada:
01:36:07