Benvinguda als 165 alumnes d'intercanvi que s'incorporen el segon semestre

La UIB havia anul·lat tots els programes d’intercanvi durant el primer semestre per mor de la pandèmia 

Dia: dimarts, 16 de febrer de 2021
Hora: 11 hores
Lloc: sala d’actes de Son Lledó (en anglès) i sala d’actes de l’edifici Anselm Turmeda (en castellà), campus universitari, Palma  

Ha tingut lloc l’acte de benvinguda a la UIB als 165 alumnes d’intercanvi estrangers i d'altres universitats espanyoles que s'incorporen a la Universitat de les Illes Balears el segon semestre del curs 2020-21. La major part dels estudiants que s’incorporen a la UIB provenen d’universitats alemanyes, italianes o franceses i són d’estudis de la branca de Ciències Socials i Jurídiques.

A l’acte de benvinguda l’Associació d’Estudiants de Mobilitat de la UIB presentarà una setmana d’activitats de benvinguda i orientació en xarxa (n’adjuntam programa).

Aquest alumnat arriba a la UIB procedent d’universitats europees, americanes, asiàtiques i espanyoles, i s’hi incorporen a través de diferents programes de mobilitat universitària i d’intercanvi, com ara ERASMUS+ o SICUE, i de convenis bilaterals signats entre la UIB i universitats de tot el món.  

Són els primers alumnes d’intercanvi que arriben aquest curs a la UIB, ja que el Consell de Direcció va decidir suspendre els programes d’intercanvi ERASMUS+ i SICUE d’alumnes, personal docent i investigador i personal d’administració i serveis del primer semestre del curs 2020-21. La decisió es va prendre tenint en compte les circumstàncies d’alerta sanitària i d’estat d’alarma.

Alumnes de la UIB que van a altres universitats del món

143 estudiants de la UIB han partit cap a altres universitats per fer el segon quadrimestre amb un conveni d’intercanvi. La majoria han anat a universitats alemanyes o italianes, i sobretot són de la branca de Ciències Socials i Jurídiques. 

Documents relacionats

Data de publicació: 16/02/2021