Escoltar

Els alumnes d'Infermeria de Menorca i Eivissa visiten el campus

Projecte d’innovació docent amb la col·laboració d’Air Europa 

Dia: dimarts, 12 d’abril de 2016
Hora: 11.30 hores
Lloc: aula AV06, edifici Guillem Cifre de Colonya, campus universitari, Palma  

Vint-i-dos alumnes de l’assignatura Ètica i Legislació Sanitària del primer curs del grau d’Infermeria de les seus universitàries de Menorca i d’Eivissa i Formentera visiten el campus de Palma.

Gràcies a la col·laboració d’Air Europa, els alumnes podran participar en una classe presencial d’aquesta assignatura en el marc d’un projecte d’innovació docent que té com a objectiu promoure la igualtat d’oportunitats entre els alumnes de les diferents illes. També es vol augmentar el sentiment de pertinença a la UIB dels alumnes de les seus universitàries de Menorca i d’Eivissa i Formentera, i millorar tant la seva interacció amb la resta d’alumnes i professors com les condicions del seu aprenentatge. 

Amb aquesta visita, es pretén promoure la integració mútua i el coneixement de l’alumnat de les tres seus; fer visibles, a través de la seva presència al campus, els alumnes de Menorca i d’Eivissa; augmentar el coneixement de l’alumnat d’Eivissa i de Menorca en relació amb els serveis que la UIB posa a disposició de l’alumnat; i aconseguir una major implicació en l’assignatura i la utilització més eficient de les videoconferències. 

Data de l'esdeveniment: 12/04/2016

Data de publicació: 11/04/2016