Beques

Dades de la beca

Àrea de coneixement
Borsa de beques
Títol
Ajuts de Viatges per a participar a les VII Jornades Doctorals G-9 i II Jornada de Divulgació G-9 10, 11 i 12 d’abril de 2019 Logronyo  
Descripció *
El Grup 9 d'Universitats (G-9) és una associació, constituïda l'any 1997, i integrada per les universitats públiques espanyoles que són úniques en les seves respectives Comunitats Autònomes: Universitat de Cantàbria, Universitat de Castella-la Manxa, Universitat d'Extremadura, Universitat de les Illes Balears, Universitat de La Rioja, Universitat d'Oviedo, Universitat del País Basc/Euskal Herriko Unibertsitatea, Universitat Pública de Navarra i Universitat de Saragossa.
La finalitat de l'associació és potenciar les relacions entre les institucions universitàries pertanyents al Grup, a fi de promoure, entre unes altres, la col·laboració en activitats docent si investigadores de la seva comunitat universitària.
La Universitat de La Rioja, acull les VII Jornades Doctorals G-9 i II Jornada de Divulgació que pretenen aprofundir en les finalitats fundacionals de l'associació G-9 i posar en valor, així mateix, el grau de doctor davant la societat, en general, i davant l'entorn empresarial, en particular. A més, amb la celebració d'aquestes Jornades es pretén facilitar el coneixement mutu dels doctorands, difondre la seva activitat investigadora, oferir als doctorands possibles alternatives professionals al desenvolupament de la carrera investigadora universitària i ressaltar el paper dels doctorands com a portadors d'innovació cap a les empreses.
Més informació
RequisitsPoden demanar la participació a les Jornades tots els doctorands de la UIB matriculats de tutela acadèmica, l’any acadèmic 2018-2019, amb residència actual en la Comunitat de les Illes Balears. Aquests ajuts no cobreixen les despeses de transport fora de l’àmbit de la Comunitat de les Illes Balears.
Termini de sol·licitudLa convocatòria es mantindrà oberta des del dia de la seva publicació fins al 8 de febrer de 2019 inclòs.  
És beca UIB?
Si

Dades de la entitat que convoca la beca

Entitat que convoca
Escola de Doctorat