Escoltar

Beques

Dades de la beca

Àrea de coneixement
Borsa de beques
Títol
Beques Càtedra de la Mar  
Descripció *
La Càtedra de la Mar Iberostar de la UIB convoca una sèrie d'ajudes per a joves investigadors/es en els camps relacionats amb la recerca, la conservació i la gestió del medi marí, i en el marc de les tres línies d'acció d'Ona de Canvi, que són la salut costanera, el consum responsable de peix i l'impacte del plàstic d'un sol ús en aquest mitjà.
La Càtedra de la Mar Iberostar, té com a objectius:
- Fomentar la formació especialitzada en tots els camps relacionats amb la recerca, la gestió i la conservació del medi marí.
- Impulsar la recerca en el camp de l'ecologia marina i àmbits de coneixement afins, facilitant la creació de nous grups de recerca i la formació de personal investigador especialitzat.
- Impulsar la transferència del coneixement mitjançant l'elaboració d'estudis centrats en els problemes ambientals del medi marí que afronten les empreses turístiques i mitjançant l'organització de cursos, conferències, seminaris i taules rodones, amb l'objectiu de promoure l'ús sostenible dels recursos marins i sensibilitzar a la societat sobre la importància de la conservació del mar.
Consultau les bases de la convocatòria i més informació
Termini de sol·licitud3 de maig de 2019 a les 14 hores.  
És beca UIB?
Si

Dades de la entitat que convoca la beca

Entitat que convoca
Vicerectorat d'Innovació i Relacions Institucionals