Escoltar

Quatre col·legis oficials i la UIB signen un conveni per a la realització del Màster en Dret Sanitari

L’acord implica la posada en marxa de la III edició del Màster en Dret Sanitari gestionat per la FUEIB

 


Ahir dimarts 19 de juliol, el campus universitari va acollir la signatura d’un conveni de col·laboració amb el Col·legi Oficial d’Advocats, el Col·legi Oficial de Metges, el Col·legi Oficial de Psicologia i el Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears, per a la posada en marxa del curs de postgrau Màster en Dret Sanitari, títol propi de la UIB (60 ECTS), dirigit pels doctors Cristina Gil Membrado i José María Gámez Martínez, professors de la UIB.

L’objecte d’aquest acord és la formació de professionals dels àmbits sanitari, jurídic i de gestió sanitària, i dotar-los dels coneixements necessaris perquè puguin exercir les tasques d'acord amb els estàndards exigits. El postgrau Màster en Dret Sanitari consisteix en una formació actualitzada i integral centrada en les competències necessàries en la formació dels professionals als quals va dirigit el postgrau. El curs ofereix un temari teòric i pràctic.

És la tercera edició d’aquest estudi propi (les primeres varen ser els cursos 2012-13 i 2014-15). Amb la signatura d’aquest acord, el col·lectiu de metges, advocats, psicòlegs i infermers col·legiats tindran un descompte de 275 euros respecte al preu general de matrícula.

Aquest postgrau estarà gestionat una vegada més per la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB) i s’englobarà dins l’oferta formativa UIBtalent Formació Avançada relativa al curs acadèmic 2016-17. 

Data de publicació: 20/07/2016