Escoltar

Inaugurada la XIX edició del Màster en Medicina Estètica

Metges d'onze nacionalitats diferents estudiaran aquest màster de reconegut prestigi

 

 

L’edifici Sa Riera va acollir el passat dissabte, 10 de setembre de 2016, l’acte institucional d’inauguració de la dinovena edició del Màster en Medicina Estètica, títol propi de la UIB (62 ECTS).

En la darrera promoció d’aquest títol universitari s’han graduat un total de quaranta-tres alumnes, amb una mitjana d’edat de 37 anys. Aquest màster d’estètica, que s’emmarca en el programa formatiu d’UIBTalent Formació Avançada, destaca per l’especialització i el caràcter internacional; metges de divuit nacionalitats i tres continents diferents participaren en la darrera edició, en què un 37 per cent de l’alumnat té la nacionalitat espanyola.

Aquest postgrau, que s’emmarca en l’oferta formativa d’UIBTalent del curs acadèmic 2016-17, està enfocat a titulats en Medicina que vulguin augmentar els seus coneixements en el tractament d’esteticismes corporals i conèixer noves tècniques de millora i promoció de l’estètica, el benestar i la salut, i la prevenció de malalties i alteracions en el camp mèdic. Igual que en edicions anteriors, el Màster en Medicina Estètica inclou dos títols d’especialista universitari sobre els aspectes mèdics i els aspectes intervencionistes de la medicina estètica. Així mateix, al llarg del període lectiu es posarà atenció als aspectes fonamentals relacionats amb el metabolisme, la nutrició i les noves tecnologies des de la perspectiva de la medicina estètica.

Promogut per la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB), el Laboratori de Biologia Molecular, Nutrició i Biotecnologia, l’Acadèmia Internacional de Medicina Estètica Universitària (AIMEU) i la Societat Espanyola de Medicina Estètica (SEME), aquest reeixit estudi comença la dinovena edició amb la participació d’alumnes d’onze nacionalitats diferents. Així, metges titulats d’Argentina, Bolívia, Colòmbia, Espanya, Guatemala, Kuwait, Mèxic, Panamà, Perú, Polònia i Portugal cursaran aquest postgrau a les instal·lacions de la Universitat de les Illes Balears (UIB).

L’acte inaugural de la XIX edició va ser presidit pel Rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet, el director del màster, doctor Andreu Palou, el coordinador mèdic, doctor José R. Cabo, i la coordinadora d’investigació, doctora Catalina Picó.

Data de publicació: 15/09/2016