Conferència sobre Hacker Games: atacs a aplicacions i infraestructura web

En aquesta xerrada gratuïta, oferida per UIBTalent i l’empresa Andubay, es presentarà el curs pràctic sobre Ethical Hacking

 

Dia: dijous 7 d'abril de 2016

Hora: a les 19.00 hores

Lloc: aula 4B, edifici Alcover

 

El pròxim dijous 7 d’abril, a les 19.00 hores a l’aula 4B de l’edifici universitari Antoni Maria Alcover, UIBTalent Formació Avançada i Andubay ofereixen la conferència gratuïta “Hacker Games: atacs a aplicacions i infraestructura web”.

En aquesta activitat es parlarà sobre el concepte del hacking, els diversos tipus de hackers i l’orientació dels seus atacs, així com les potencials repercussions econòmiques. Així mateix, s’oferirà una visió àmplia exposant exemples reals d’atacs succeïts a Espanya, i es donarà una visió general sobre els diversos tipus d’atacs i les seves conseqüències.

La xerrada forma part del programa del Curs Pràctic d’Ethical Hacking: seguretat en desenvolupament i infraestructura web (24 hores). Al llarg d’aquesta formació els matriculats aprendran a analitzar, detectar i resoldre vulnerabilitats, així com assumir el punt de vista d’un atacant per, en definitiva, dur a terme un desenvolupament segur d’aplicacions i servidors.  

Pot consultar més informació sobre el curs d’Ethical Hacking en aquesç enllaç, enviant un correu electrònic a <formacio@fueib.org> o al telèfon 971 259 696.

 

Data de l'esdeveniment: 07/04/2016

Data de publicació: Tue Apr 05 15:17:00 CEST 2016