Escoltar

Conclou amb èxit la I edició del Màster en Gestió Sanitària

Durant l'acte de cloenda el senyor Emilio Duró pronuncià la conferència de cloenda 'No vale rendirse'

El passat dijous, 22 de setembre, l'edifici Gaspar Melchor de Jovellanos del campus universitari va acollir l'acte de cloenda del Màster en Gestió Sanitària, títol propi de la UIB de 68 ECTS. Aquesta primera edició ha estat integrada per trenta alumnes interessats en l'augment dels seus coneixements pel que fa a la gestió dels serveis de salut des de l'àmbit econòmic.

Aquest màster esdevé en resposta a les necessitats dels professionals del món sanitari que s'enfronten als reptes de gestió i a l'interès dels titulats en l'àmbit de l'Economia i la Gestió Empresarial en el sector de la salut. El curs acadèmic del màster, desenvolupat en sessions teòriques i pràctiques, ha proporcionat als titulats una visió completa de la gestió sanitària; s'ha incidit en els models i sistemes sanitaris de l'entorn; els marcs jurídics; la integració dels coneixements d'economia i altres ciències socials, etc.

Es va convidar a l'acte de cloenda el senyor Emilio Duró, ex directiu d'empreses nacionals i internacionals com Coopers&Lybrand, Martini o Yoplait-ATO, entre altres, qui pronuncià la conferència 'No vale rendirse'. Així mateix, durant l'acte de cloenda es va fer entrega de tres guardons valorats en 1650 euros i dos lots de regals als autors dels tres millors treballs de fi de màster.

Varen estar presents en la cerimònia el doctor Pedro Rivas i el senyor Pedro Novás, codirectors del Màster en Gestió Sanitària; la delegada territorial de SEDISA, senyora Maria Dolores Acón; el degà del Col·legi de Metges, doctor Antoni Bennàssar; el vicedegà del Col·legi d'Economistes, senyor Alejandro Sáenz de San Pedro; el director d'Assistència Sanitària del Servei de Salut de les Illes Balears, senyor Atanasio García; i el doctor Jordi Llabrés, vicerector d'Innovació i Transferència de la UIB.

Data de publicació: 28/09/2016