Escoltar

Vols ampliar els teus coneixements en màrqueting digital i activar-te professionalment?

Google i IAB Spain t'ofereixen un curs de màrqueting digital a la UIB

És la segona edició d'aquest curs, que és gratuït i inclou formació en SEO, SEM, comerç electrònic, màrqueting en xarxes socials i dispositius mòbils, entre d'altres 

Google llançava aquest any Activa't, una plataforma amb la qual vol formar i informar els joves sobre la importància de l'educació en competències digitals. Per a això s'ha envoltat d'una sèrie de socis i col·laboradors amb els quals desenvolupa programes formatius de múltiples temàtiques (presencials i en línia) per impartir-los en universitats espanyoles. La UIB se suma a aquest circuit en el qual els joves interessats poden assistir a un curs de màrqueting digital, d'una durada de 40 hores, que s'impartirà durant 5 dies.

El curs és de l'1 al 5 de desembre, és gratuït, i inclou formació en SEO, SEM, comerç electrònic, màrqueting en xarxes socials i dispositius mòbils, emprenedoria o pautes sobre com es pot fer un pla de negoci. En acabar, l'alumne rep un certificat de l’IAB (Internet Advertising Bureau), associació que representa el sector de la publicitat, el màrqueting i la comunicació digital a Espanya.

Més informació i inscripcions: www.google.es/activate

La plataforma Activa't, enfocada a la formació i informació, comprèn, a més:

Cursos presencials sobre màrqueting digital. Són gratuïts i, en acabar, s'obté un certificat de l’IAB (Internet Advertising Bureau). També hi ha cursos en línia per a aquells que no puguin assistir als cursos presencialment.

Cursos en línia sobre múltiples temàtiques com analítica de dades (coneix d'on vénen els teus clients o quin contingut de la teva pàgina genera més interès), informàtica en nigul o cloud computing (accedeix als teus continguts des de qualsevol lloc i dispositiu) o comerç electrònic (converteix el teu negoci en un aparador mundial i aprèn a comprar i vendre per Internet), que s'aniran ampliant al llarg de 2014. Aquests cursos han estat elaborats en col·laboració amb iRed.es i amb l'EOI (Escola d'Organització Industrial). Un cop superats els mòduls, l'alumne rebrà un certificat acreditatiu de l'EOI pel curs complet.

Els objectius d’aquesta formació són facilitar a l'usuari eines i consells desenvolupats per institucions expertes en la matèria, per saber si està o no preparat per llançar-se com a emprenedor: avaluant la seva idea de negoci, posant a prova la seva capacitat gestora...; que conegui quins són els passos per desenvolupar i posar en marxa la seva idea: com pot crear un pla d'empresa, quins tràmits legals i administratius ha de conèixer, la importància del treball en xarxa ...; que tingui coneixement sobre el tipus de finançament que pot obtenir i, finalment, que conegui casos d'emprenedors que han posat en marxa diversos projectes, com ho han fet i quins reptes han afrontat. 

Data de publicació: 25/11/2014