Escoltar

VII Jornada de la Càtedra Banca March de l'Empresa Familiar

Dia: dimecres, 26 de novembre de 2014
Hora: 17 hores (presentació)
Lloc: sala d’actes de l’edifici G. M. de Jovellanos, campus universitari, Palma 

La VII Jornada de la Càtedra Banca March de l’Empresa Familiar compta amb dos membres de la família propietària que gestiona el grup empresarial La Farga. Aquesta empresa metal·lúrgica, que fabrica i comercialitza productes semielaborats de coure, es pot classificar com un dels «campions ocults» de la indústria espanyola. El seu conseller delegat, el senyor Oriol Guixà, i el senyor Ferran Fisas, responsable de comunicació del Consell de Família, explicaran l’experiència del grup empresarial i de la família, i alhora presentaran els aspectes més destacables del llibre Manual de supervivencia para la empresa familiar. D’altra banda, el director general de March Gestión de Fondos, senyor José Luis Jiménez, analitzarà els resultats de l’informe de la Banca March-IE «El family premium en la empresa europea».

La Càtedra Banca March de l'Empresa Familiar pretén impulsar l’anàlisi i la divulgació de l’empresa familiar des de múltiples perspectives de rellevància estratègica per a l’economia i la societat del nostre país, i en concret de les Illes Balears. Es tracta d’una iniciativa per estudiar i investigar les característiques i els problemes de l’empresa familiar, un projecte en el qual participen l’Institut de l’Empresa Familiar, l’Associació Balear de l’Empresa Familiar, la Banca March i la Universitat de les Illes Balears.

Programa de la jornada:

  • 17 h: presentació de l’acte a càrrec del doctor Llorenç Huguet, Rector de la UIB; el senyor José Nieto de la Cierva, conseller delegat de la Banca March; el senyor Rafael Salas, president de l’Associació Balear de l’Empresa Familiar; i el doctor Rafel Crespí, director de la Càtedra Banca March de l’Empresa Familiar.
  • 17.15 h: Family Premium y el Fondo de Empresas Familiares, a càrrec del senyor José Luis Jiménez Guajardo-Fajardo, director general de March Gestión de Fondos.
  • 17.45 h: La tradición industrial y familiar de La Farga Group, a càrrec del senyor Oriol Guixà, conseller delegat de La Farga Group, i el senyor Ferran Fisas, autor de Manual de supervivencia para la empresa familiar.
  • 19 h: cloenda.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 26/11/2014

Data de publicació: 25/11/2014