Escoltar

Fast Start Up: de la idea de negoci al negoci viable

El Club d’Emprenedors de la UIB organitza un cicle de sessions de creativitat i motivació a càrrec de Victor Küppers, Pau Garcia-Milà i Anxo Pérez 

El Club d’Emprenedors de la Universitat de les Illes Balears ha organitzat tres conferències a càrrec dels reconeguts conferenciants Victor Küppers, Pau Garcia-Milà i Anxo Pérez, que tindran lloc els dies 8, 14 i 21 d’octubre en el marc del programa Fast Start Up.

El programa Fast Start Up té com a objectiu ajudar a transformar les idees empresarials en productes viables, definint i validant el model de negoci més adequat en cada cas, mitjançant les metodologies Customer Development i Lean Startup. El programa està orientat a qualsevol emprenedor de la comunitat universitària.

A més de les conferències, durant el mes d’octubre es faran tres tallers de disseny de models de negoci i, durant els mesos de novembre i desembre, es faran sis sessions formatives.

El programa Fast Start Up compta amb la col·laboració de la Direcció General d’Educació, Personal Docent, Universitat i Recerca i la Fundació Bit.

Conferències:

  • Dimecres, 8 d’octubre. Victor Küppers. A les 13 hores, a l’aula 1 de l’edifici Anselm Turmeda.
  • Dimarts, 14 d’octubre. Pau Garcia-Milà. A les 13 hores, a la sala d'actes de l’edifici Gaspar M. de Jovellanos.
  • Dimarts, 21 d’octubre. Anxo Pérez. A les 13 hores a l’aula 1 de l’edifici Mateu Orfila i Rotger. 

Documents relacionats

Data de publicació: 07/10/2014